Crazy Horse – Irish Pub

Naša hrana u vašem domu. Dostava na kućnu adresu putem kurirske službe Potrčko. Irski Pab misli na vas!

potrcko-irski-pub-nis

Pub je mesto u kome se zadovoljava potreba za zabavom, pićem i razgovorom. Mesto, koje ne uživa samo kod pivopija kultni status, središte je i društvenog života, kako mladih, tako i ljudi svih generacija, koji Pab doživljavaju svojom drugom kućom.

Sa jakom željom, da i u Nišu postoji jedno takvo mesto, u centralnom gradskom tkivu novembra 2011. je počeo sa radom Irish pub Crazy Horse. Autentičnost enterijera i prostorna ogranizacija Pub-a sa intimnim ulaznim holom i VIP segmentom sa pogledom na nišavski kej, centralnom prostorijom, galerijom – muzičkom binom, delom za ručavanje i prostorijom sa zabavnim igrama, uz besplatno korišćenje interneta, pružiće Vam prijatan boravak i kvalitetno provedeno slobodno vreme.

Vaš Pub će biti mesto, u kome ćete moći da popijete Irish-cofe, jednog „pravog Irca“ svetske slave – pivo Guinnes, odigrate partiju stonogfudbala,
flipera, bacite po koji pikado, navijate za svoje favorite lige sampiona i uživate u
dobroj muzici i živim svirkama.

Ideja, u kojoj ćete nas, nadamo se i podržati, je afirmacija mladih muzičkih talenata, rock bendova i solo izvoñača, i istima pružimo šansu da čujemo neki novi zvuk i damo doprinos muzičkoj kulturi grada Nisa, kao i da podržimo razne kulturne dogadjaje i humanitarne akcije. Naravno, sve to, uz dobru irsku muziku, koja će upotpuniti doživljaj pravog Irish Pub-a.

Unapred se radujemo Vašoj poseti i nadamo se da ćete nam pomoći da
gradu Nišu ponudimo nešto sasvim novo, kako bi i Irac poželeo da svrati !!!

I što bi rekao Carls Bukovski:
Ako se desi nešto loše, piješ da zaboravis,
ako se desi nešto lepo, piješ da proslaviš,
ako se ništa ne dešava, piješ da bi se nešto dešavalo”.

Živeli,
Vaš Irish pub Crazy Horse !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *